torstai 6. joulukuuta 2012

Ensi kosketus lumeen

Tänään päivällä lehmäjengi pääsi ekaa kertaa ihmettelemään lunta ja kylmää varpaiden alla. Olimme muutaman minuutin ajan pihalla. Oi, kuinka ihmeellistä se kylmä valkoinen olikaan pentujen mielestä. Sitä maisteltiin, hypättiin lumihankeen ja kirmattiin paikasta toiseen. Niinkuin voi arvata niin Milli paleli ensimmäisenä ja pääsi pian sisälle lämpimään. Oli kuitenkin mukava kokemus varmasti kaikille :)

Harmillista, että video ei onnistunut ollenkaan. Olisin saanut mahtavan videon pentujen ekasta talvikokemuksesta, mutta mutta mutta... En sitten ollutkaan painanut videon rec-nappulaa tarpeeksi hyvin ja eipä sitten tullut mitään tallennettua. Ehkä sitten seuraavalla kerralla.







Toinen uusi ja erilainen asia pentujen elämässä on tänään ollut se, että tähän aamuun he heräsivät ekaa kertaa ilman emoa. Cindy-emo matkasti eilen omaan kotiinsa. Ensimmäinen sijoitussopimukseni on nyt päättynyt ja Cindy siirtyi Mirvan omaksi koiraksi. On ollut ilo saada niin hyvä ja ihana perhe Cindyn sijoituskodiksi. Teimme mahtavaa yhteistyötä koko ajan (ja näin varmasti jatkossakin) , KIITOS Mirva ja perhe <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti